Empresa: Disposem d'un servei d'urgencies les 24hs els 365 del any. La nostre area geografica de treball arriba fins a 50 km a partir de Barcelona.

Persianes a Barcelona

Al teu servei és una empresa a Barceloan experta en la instal·lació i reparació de persianes a Barcelona i tota la província. Siguin persianes de locals comercials o persianes de vivendes o persianes sense motor, persianes de visibilitat, persianes cegues, persianes basculants, persianes seccionades...

Persiana Barcelona           Persiana Barcelona           Persiana Barcelona

Persianes d’alumini laminat: per la seva varietat de dissenys i colors son ideals per a qualsevol solució de interiorisme arquitectònic.

Persianes d’alumini extrusionat: amb sistema d’auto bloqueig, aïllament tèrmic, acústic i de control d’ajust de lluminositat per a l’interior.

Persianes autoblocants d’alumini extrusionat: impossibles d’obrir des de l’exterior. Amb 44 punts de bloqueig per metre de persiana. Màxima tecnologia als servei de la seguretat.

Persiana d’alumini amb làmines orientables: regulació perfecte de la lluminositat i reducció fins a un 15% de la radiació i efectes solars.

Consulti’ns, som expertes en serralleria a Barcelona

Persiana Barcelona           Persiana Barcelona           Persiana Barcelona
A més a més, oferim un servei de serrallers 24 hores a Barcelona, posem a la seva disposició un serraller urgent a Barcelona
Diseño web Barcelona