Empresa: Disposem d'un servei d'urgencies les 24hs els 365 del any. La nostre area geografica de treball arriba fins a 50 km a partir de Barcelona.

Consells de Seguretat Barcelona

En la majoria dels robatoris que es produeixen venen per causes d’un descuit i aquests es poden evitar prenent precaucions.

Es de necessitat tancar sempre amb clau la nostra vivenda, inclús si es surt per poc temps.

Quan es produeix un robatori de claus és necessari canviar el pany, inclús no portant documentació que l’identifiqui, perquè potser el lladre el pot seguir o el coneix amb anterioritat.

S’han donat casos en que s’ha tornat el bolso robat amb les claus del propietari i aquest s’ha confiat i no ha canviat el pany. Els lladres han vigilat els seus moviments i durant la seva absència i després d’haver fet una còpia de les claus han entrat al seu domicili. En aquets casos es contempla com a furt per descuit i a vegades la pòlissa de l’assegurança no cobreix aquests fets i només cobreix robatoris amb força.

És necessari en el cas d’ocupar una nova vivenda, ja sigui nova o de lloguer, canviar el pany.

Durant absències prolongades és important demanar a algú de las seva màxima confiança que reculli el correu periòdicament perquè no s’acumuli.

Evitar obrir la porta d’accés a l’edifici a desconeguts, facilitant d’aquesta manera l’entrada de lladres a la comunitat. Recomanem en aquest cas la instal·lació de panys de seguretat electromagnètics (homologats per la normativa vigent per a controls d’accés)

És important comprovar que la porta del pàrking quedi completament tancada al sortir, en el cas de ser motoritzada, espereu a que es tanqui definitivament. Si l’edifici està en obres es necessari tancar les finestres que quedin exposades a andamis o escales.

Es important tenir més precaució en àtics i baixos perquè son els més vulnerables. És sabut que la seguretat comença en la porta de la comunitat, però que es fa necessari que cada propietari o llogater prengui mesures de seguretat en la porta del seu domicili.

Atentament
Al teu servei
Diseño web Barcelona