Empresa: Disposem d'un servei d'urgencies les 24hs els 365 del any. La nostre area geografica de treball arriba fins a 50 km a partir de Barcelona.

Curs serralleria | 19-06-2010

Al teu servei sempre ha cregut necessària la formació continuada dels seus professionals, és per aquest motiu que el 19 de juny del 2010 es va celebrar a les instal.lacions un curs intensiu que constava de 2 parts. A la 1 ª part es va explicar la importacia que té utilitzar l'agenda així com la gestió dels serveis i pressupostos unit a la importància del seguiment i possible reclamació dels nostres apreciats clients. A la 2 ª part que va ser la més extensa vam tenir l'oportunitat de poder participar de tota la part teòrica / pràctica de serralleria impartida pel Sr. Jose Garcia (mestre en serralleria) reconegut i valorat amb una àmplia experiència de molts anys que l'avalen en aquest sector.

1 2

Alteuservei a TV3 | 15-06-2010

Alteuservei, ha estat seleccionada el setembre del 2007 per a participar en un curtmetratge d'una sèrie de TV3 anomenada salut, a causa de l'alta exigència de l'empresa pel que fa a la prevenció de riscos i és per això que aquest programa ens va convidar a participar del que ells creuen que és el fonament per a l'èxit de tota empresa que inverteix en qualitat per als treballadors.

Rostit de Confraternitat | 01-04-2010

Rostit 1     Rostit 2


Rostit 3     Rostit 4

Diseño web Barcelona