Empresa: Disposem d'un servei d'urgencies les 24hs els 365 del any. La nostre area geografica de treball arriba fins a 50 km a partir de Barcelona.

Cadenats a Barcelona

Al teu Server l’assessora en tot tipus de cadenats per a la seva màxima seguretat. Un cadenat antirobatori, forrellats, cadenats de seguretat (moto, taquilles, etc.) ha de tenir tres característiques imprescindibles: resistència, durabilitat i seguretat.

Les solucions en cadenats son variades:
  • L’amaestrament de claus per utilitzar una mateixa clan per obrir diferents cadenats. Simplifica en una sola clau totes les solucions de seguretat. Màxima seguretat.
  • Cadenat de claus de punts: utilitzant cilindres per a les claus de punt. Una combinació de fortalesa exterior i seguretat interior.
  • Cilindres intercanviables: el client pot escollir per a cada moment el cilindre a utilitzar per a cada cadenat. Graduant Aixa, el grau de seguretat en cada moment.
  • Cilindres electrònics per a controls d’accés: és la solució perfecte per saber qui, on i a quina hora s’obre el cadenat. Màxima informació per a la seva seguretat.
Consulti’ns sense comprimís. Sóm experts en serralleria a Barcelona, el millor servei de cadenats a Barcelona. A més a més, oferim un servei de serrallers 24 hores a Barcelona, posem a la seva disposició un serraller urgent a Barcelona

Cadenat BarcelonaCadenats Barcelona
Diseño web Barcelona